Astăzi vă fac cunoștință cu două mămici active, care au găsit soluția în a petrece mai mult timp cu proprii copii și, totodată, de a ne oferi și nouă un spațiu minunat de joacă pentru copiii noștri. Andra Carp și Ioana Nica lansează mâine la Iași De-a dura, un loc de joacă plin de verdeață pentru cei mici, și vă așteaptă cu zâmbetul pe buze și cu limonadă răcoroasă la evenimentul de deschidere!

Andra a fost manager timp de șase ani, iar acum, când copilul său are un an și o lună (cu două zile mai mare ca Rebeca noastră), a decis că e timpul pentru o schimbare. Ioana a lucrat în HR și Marekting mulți ani, are doi copii de trei și respectiv un an și, la fel ca Andra, își dorea mai mult timp aproape de copii, decât îi oferea jobul în mod normal. Andra și soțul Ioanei au fost colegi timp de opt ani, legându-se astfel o prietenie frumoasă, fapt ce le-a făcut pe cele două tinere mămici să își dea seama că sunt pe aceeași lungime de undă și că pot lucra bine împreună.

De-a dura este un concept care își propune distracție pentru cei mici, relaxare pentru părinți, aer curat, multă iarbă verde, voie bună și bucurie. Deși mai sunt multe spații de joacă pentru copii în Iași, Andra și Ioana au identificat totuși lipsa unui spațiu generos în aer liber, cu foarte multă verdeață. Fugind de banal și de comercial, de un loc în care copiii să se plictisească și să nu aibă suficient spațiu de joacă, cele două mămici au creat De-a dura, unde distracția e garantată.

Vineri, 10 iulie 2015, de la ora 16:00, are loc marea deschidere De-a dura, pe Strada Sărărie 168, mai sus de Ralet și vis-a-vis de stația de pompieri. E pe partea dreaptă cum se urcă strada Sărărie și se vede foarte bine de la stradă! Dacă întâmpinați dificultăți de localizare, sunați la 0749-631-155 sau 0745-512-515.

Andra și Ioana, alături de trei fete bucuroase să se joace cu cei mici, vă așteaptă la joacă de luni până vineri între 12:00 și 21:00 și în weekend de la 09:00 la 21:00! Cu 10 lei/oră, copiii se pot bucura de aer curat și distracție cât cuprinde, iar părinții se pot relaxa un pic, că doar știm toți cât de mare nevoie avem de așa ceva! Și dacă ne mai putem delecta și cu cafea, sucuri, limonade și freshuri răcoroase, cât cei mici se joacă în grija entertainerilor de la De-a dura, cu atât mai bine!

Așadar, ne vedem vineri de la 16:00, în cel mai nou și mai verde spațiu de joacă pentru copii din Iași: De-a dura! Iată și pagina evenimentului, unde puteți găsi mai multe informații!

Ne dăm de-a dura, da?