Că e Crăciun, Revelion, botez, petrecere de firmă, zi de naștere sau orice altă petrecere, o rochie de ocazie rămâne unul dintre punctele forte al oricărei femei. Mai ales după un an plin de greutăți, în care ai umblat mai mult în haine largi, adidași și păr strâns, ar fi cazul să te răsfeți cu o rochie de seară care să te facă să strălucești și să te simți elegantă, feminină, sexy… să te simți femeie!

Ce-i drept, sentimentul ăla când ești toată aranjată și primești o mulțime de complimente pentru felul în care arăți este minunat, însă eu am o problemă cu momentul alegerii rochiei. Mi-e groază pur și simplu să merg din magazin în magazin, să probez zeci de rochii, să mă ”bat” cu alte câteva femei care vor același lucru, să mă înghesui în cabina de probă, să văd figura acră a vânzătoarei care îmi spune din prima că nu are mărime așa de mare și care, bineînțeles, nu mă face decât să las naibii tot și să plec acasă. De aceea, eu prefer cumpărăturile online la orice, chiar și la haine. Prefer să returnez un produs dacă nu îmi place cum arată în realitate, decât să cutreier magazinele și să înfrunt mutrele acre. Și nici măcar nu mi s-a întâmplat vreodată să returnez ceva ce am cumpărat online în toți acești ani. Probabil, deja am devenit un cumpărător online profesionist.

Iar când cauți rochii de ocazie cu câteva mărimi mai mari decât cele obișnuite, totul devine și mai greu. Asta offline. Pentru că online știu deja magazine cu astfel de produse, care se gândesc și la cele ca noi. Adică, la femei cu kilograme în plus care vor să arate și ele bine în rochii de seară. Depochic este unul dintre aceste magazine, unde puteți găsi rochii de toate mărimile, la prețuri accesibile, cu modele potrivite pentru orice stil și orice personalitate.

Așa că, fie că vă căutați rochie pentru Revelion, fie pentru petrecerea de sfârșit de an a firmei, fie pentru petrecerile stabilite deja pentru 2016, aveți de unde alege rochii de seară care să vă pună în evidență formele, oricât de mici sau de mari ar fi ele. Puteți vedea mai multe modele aici.

Vouă ce model vi se potrivește cel mai bine?

Foto: decorcus.com