Pentru că îmi place să împărtășesc cu voi toate veștile bune, azi vă zic una care sigur vă va plăcea! Mie una mi-a făcut tare cu ochiul, mai ales că, după un an plin de muncă mi-aș lua chiar acum jumătatea și am pleca amândoi într-un week-end, departe, doar noi doi.

Dar, vezi tu, week-end-urile astea în doi vin tot timpul la pachet cu un ,,câr” și-un ,,mâr”, pentru că, pe lângă greutatea urnirii din loc, fiecare ar vrea să facă altceva. Până și destinația e motiv de dezbatere! Eu râvnesc de ceva vreme la Irlanda Ceceliei Ahern. El ar vrea să meargă la Dublin doar pentru bere și, cel mult, priveliști. El râvnește de ceva vreme la plajele din însorita Spanie sau la un meci de fotbal spaniol. Eu aș merge în Spania pentru vinul lor roșu și pentru literatura spaniolă. Vai, și cum ar mai merge un pahar de vin roșu și câteva poezii de Pablo Neruda acum…

Dar să îl lăsăm pe Pablo să se odihnească în pace, pentru că, dacă am primi cadou o excursie de două persoane în Spania, am pleca amândoi în secunda doi, fără ,,câr” și ”mâr”, ci doar bucurându-ne că putem evada în sfârșit împreună!

Și, uite așa, am ajuns la vestea cea mare! Nu, nu am primit cadou o excursie de două persoane în Spania! Încă! Dar, am putea primi, la fel cum ați putea primi și voi, dacă sunteți un pic atenți aici!

Douglas România, locul de unde îmi cumpăr eu toate cele necesare pentru față și corp, de la fond de ten până la parfum, are o campanie de aia cu ,,coracon”, la care, sincer, e și păcat să nu participi! Intri pe site-ul lor până pe 14 februarie (da, ziua aia cu multe inimioare), cumperi produse de minim 200 lei pentru el din cele aflate în campanie (că doar trebuie și el răsfățat un pic) și uite așa poți câștiga o excursie la Madrid pentru două persoane și două bilete VIP Hospitality la meciul de fotbal Real Madrid – Deportivo Alaves.

Pe scurt, ieșiți pe plus amândoi, pentru că faceți ceea ce-i place fiecăruia, pentru că vă bucurați de o binemeritată pauză de la muncă, pentru că nu vă plătiți voi vacanța și pentru că, mai presus de toate, faceți asta împreună, doar voi doi!

Și unde nu se exprimă dragostea mai frumos, dacă nu pe tărâmuri latine, unde pasiunea clocotește și se ivește de la oric colț? Ole, zic, și hai să fie cu noroc!

Foto: doctormonica.com