Cand am inceput sa ne gandim la organizarea botezului, ne-am ingrozit la gandul ca va trebui sa ne imbracam din nou la patru ace pe o caldura insuportabila si sa ascultam iar zecile de sfaturi venite din toate partile. Asa ca ne-am intrebat de ce sa facem asta daca nu vrem. Hmm, vara, soare, prieteni apropiati si cateva rude… ce loc e mai bun pentru un botez intim decat o piscina?

Da, am organizat botezul Rebecai la piscina. Mai ales ca am avut nunta pe tema marina si am vrut sa continuam botezul in aceeasi nota. Am inchiriat toata noaptea piscina La Playa din Bucium, am invitat 20 de oameni foarte apropiati, am facut un bufet suedez si am dat drumul la muzica, balaceala si distractie.

Dress-code-ul a fost bineinteles costumul de baie si prosopul, condimentate cu voie buna si distractie. De la 8 seara la 6 dimineata am dansat, am mancat, am baut, am cantat, ne-am balacit si ne-am distrat, bucurandu-ne pentru botezul Rebecai si multumindu-le celor patru salvamari de serviciu (cei patru nasi minunati, cei mai buni prieteni ai lui tati) dar si celor care ne-au fost alaturi.

Evident, am renuntat la traditii, la inchinat, la ursitoare si la decoratiuni speciale. Asa ca, daca vreti sa iesiti un pic din tipar si sa va distrati pe bune la botezul copilului vostru, noi va recomandam cu mana pe inima un botez la piscina pe timpul verii.