Vă spuneam pe 7 decembrie că voi merge la lansarea Smile Boxsalon de albire dentară cosmetică. Ei bine, am fost, am văzut demonstraţii, m-am convins, iar săptămâna trecută mi-am făcut şi eu o albire a dinţilor.

Pentru că zâmbetul meu este foarte important pentru mine, am ales tratamentul cel mai complex, de 50 de minute. Practic, te întinzi pe un fotoliu extrem de confortabil, îţi dai pe dinţi cu un spray care îi curăţă şi îţi pui un mulaj cu un gel special. Apoi, te faci super cool cu o pereche de ochelari mari şi roşii, ca să nu îţi afecteze ochii cât ai parte de albirea efectivă a dinţilor.

Nu are rost să vă bat la cap cu detalii tehnice despre procesul de albire şi nu o voi face. Mai important decât atât este rezultatul. După cele 50 de minute pe scaun mi-am albit dinţii cu 3 nuanţe. Doar după 50 de minute şi cu 245 de lei. Şi durează până la 6 luni.

Vă mai spun că puteţi dobândi şi mai multe nuanţe de alb, în funcţie de fiecare dantură în parte. Iar menţinerea lor e tot specifică de la caz la caz, depinzând de cât de multe lichide colorate bei (cafea, cola, vin roşu etc.) şi, bineînţeles, cum şi dacă te speli pe dinţi.

Tot la Smile Box găsiţi şi produse de întreţinere sau chiar de albire dentară acasă, uşor de folosit şi la un preţ foarte bun.

Eu una sunt mulţumită de rezultat şi vă îndemn şi pe voi să aveţi dinţii albi albi albi. Pentru că oricui îi place să aibă şi să vadă un zâmbet frumos, nu?

Programări:
Telefon: 075 200 5320
Facebook: www.facebook.com/smileboxiasi