Body cu mesajSaptamana trecuta am avut placuta surpriza de a primi 4 body-uri foarte dragalase de la Haine Copii. Mi-a placut materialul, forma, culorile, faptul ca se incheie asa cum ar trebui sa se incheie un body si ca se asaza foarte bine pe mica noastra pinguina. Trei se incheie sub pampers si la gat, iar unul este parte peste parte.

Bineinteles, ne-a dat pe spate body-ul pictat manual special pentru ea, pe care scrie „Buna. Eu sunt Maria Rebeca”. I se potriveste perfect, atat ca marime, cat si ca stil colorat si jucaus. Si nu, pictura nu se duce, atat timp cat nu o spal la o temperatura mai mare de 30 de grade. De altfel, am spalat deja body-urile si se poate observa clar ca pictura e tot acolo, intreaga si frumoasa ca la primire.

M-am uitat pe site si la celelalte produse si am vazut si alte produse dragalase, iar raportul calitate-pret este unul chiar foarte bun. Asa ca, daca sunteti in cautare de hainute pentru bebelusii vostri, noi va recomandam sa incercati si site-ul Haine Copii.