Când inevitabil este… foarte bine!

O mai văzusem pe Andra pe la diverse evenimente în care am fost fie în backstage, fie la after-party-uri. O știu de pe vremea de când eram amândouă copile și ne intersectam prin Ardealul meu drag. Însă Rebeca nu apucase încă să o vadă. Iar Rebeca este mare fan Andra, mare fan muzică și mare fan „Românii au talent”, la care se uită în fiecare vineri negreșit cu bunică-sa. Așa că, atunci când cei de la Carrefour România m-au invitat din nou în backstage și mi-au povestit despre noua lor campanie națională Live & Crunchy, am știut că e musai să o iau pe fiică-mea cu mine, lucru care o va face foarte fericită.

Și fericită e puțin spus. Pentru că zburda pur și simplu de emoție și de fericire deplină. Fetele din organizare i-au făcut și ei un ecuson de acces VIP și i-au scris numele pe el. Și cum știe să își scrie și să își recunoască numele scris, printre altele, atunci când și l-a văzut pe ecusonul de acces VIP a înflorit toată. Mi-a zis de nenumărate ori că mă adoră și că îmi mulțumește pentru asemenea surprize, mai ales că veneau una după alta: muzică live, acces peste tot, confetti, baloane, mingi gigant, artificii, dulciuri, jocuri de lumini, zone de gaming și relaxare.

Și bineînțeles surpriza-supremă: marea întâlnire cu Andra. Doamne, ce a fost acolo! Am făcut aproape o oră cu Uber până la Carrefour Era, mers bară la bară, iar cine a venit cu mașina a mai petrecut ceva vreme în parcare încercând să găsească un loc. De foarte multă vreme nu am mai văzut atât de mulți oameni strânși la un concert susținut în parcarea unui hypermarket. Iar când a urcat Andra pe scenă… Dumnezeule! A ieșit un mega-concert, la care am dansat și am cântat toți. Și… da, pot să vă confirm încă o dată că Andra e la fel de populară, de iubită și de faină și atunci când coboară de pe scenă sau când nu e prin preajma camerelor de filmat.

Mi-a plăcut de Rebeca atunci când s-a întâlnit cu Andra. Fără emoții, fără fâstâceli, fără dramă. S-a așezat natural la poză și a zâmbit larg, ca de obicei. Era doar un pic supărată că nu a avut prea mult timp la dispoziție să îi povestească Andrei tot ce ar fi vrut să îi spună, dar i-am explicat cum stă treaba cu vedetele foarte iubite, cu timpul limitat și cu masa de oameni care vor să îi fie în preajmă, măcar pentru câteva clipe. A înțeles, apoi m-a întrebat dacă oare așa va fi și ea când va deveni mare vedetă, după care a fugit la joacă și alergătură cu ceilalți copii.

Spre casă, în Uber, era mega-obosită și a ațipit cu capul pe piciorul meu, dar a continuat tot timpul să zâmbească și să îmi spună cât de fericită am reușit să o fac din nou. Așa că zic un mare „Mulțumesc!” oamenilor minunați de la Carrefour România și Carrefour Era Iași, care ne-au invitat la ei și care au organizat excelent acest eveniment!

Dar hai să vă zic totuși care a fost treaba cu evenimentul, mai ales că va avea loc în peste 10 orașe din țară și… cine știe? Poate ajunge caravana și la voi! Și chiar de nu ajunge, tot e bine să aflați ce se mai întâmplă fain prin țară. Unde mai pui că intrarea este gratuită!

Ce este Live & Crunchy by Carrefour

Cei de la Carrefour România s-au gândit (foarte bine, de altfel) că ar fi într-un mare fel să organizeze o serie de evenimente inspirate din atmosfera de la festivalurile de muzică. Știți voi, acele evenimente minunate, care aduc oamenii diferiți împreună și care creează experiențe plăcute pentru comunitate. Și care sunt cele 3 elemente esențiale care definesc orice festival bun, implicit și evenimentul Live & Crunchy al celor de la Carrefour? Da, da, hai că le știți foarte bine: muzica bună, mâncarea gustoasă și experiențele petrecute alături de prieteni și familie.

Așa a fost și pe 3 mai la Iași, al doilea oraș din turneul început de Carrefour în aprilie, care se va întinde prin toată țara, până în septembrie. Și pentru că este un festival despre muzică și familie, organizatorii i-au adus în concept atât pe Andra, care va concerta în fiecare oraș, cât și pe Cătălin Măruță, care va avea rolul de MC. Și cum nici un eveniment nu e complet fără prieteni, turneului se alătură și alte trupe românești, care vor cânta în deschiderea concertului Andra. De exemplu, la Iași a cântat Holograf, iar la Suceava, orașul din care a pornit turneul, a cântat Voltaj. Ce orașe urmează, când anume și cine mai cântă alături de Andra? Urmăriți pagina de Facebook Carrefour România, dar și pagina Andrei și aflați de acolo toate informațiile!

Până la următorul concert, mai stați un pic pe aici, pentru că vreau să vă mai zic câte ceva important despre ce se mai întâmplă la Live & Crunchy by Carrefour! Ei bine, dacă tot vorbim de muzică, trebuie să știți că scena este de fapt un tir, parcat înaintea evenimentelor în fața hypermarketului și care, la momentul concertului, se deschide într-o scenă spectaculoasă de 14 m lungime.

Vi s-a făcut și vouă poftă de distracție? Cred și eu! Și cu siguranță că și de mâncare bună, despre care am ales să vă vorbesc la final de articol, ca apoi să vă las să mergeți la masă și să savurați ceva delicios și sănătos!

Ei bine, la Live & Crunchy by Carrefour au loc demonstrații de live cooking cu Ciprian Ogarca, unul dintre câștigătorii Master Chef, o altă emisiune la care Rebecăi îi place să se uite cu bunică-sa. Și așa cum ne jucăm acasă de-a Românii au talent și ne prezentăm, pe rând, tot felul de talente, tot așa ne jucăm și de-a gătitul și ne dăm „mare master-chefe”!

Carrefour: Act for Food și Creștem România Bio

Și pentru că la hypermarket mergeți până la urmă în mod normal ca să vă cumpărați mâncare, vă las mai jos declarația celor de la Carrefour despre ceea ce trebuie să știți când vine vorba de alimentele, produsele și campaniile lor:

Carrefour face eforturi să aducă mai multe produse de calitate la prețuri accesibile, ca parte din strategia la nivel internațional dezvoltată de retailer – Act for Food. Totodată, susține comunitățile în care activează prin programe relevante. Programul național de conversie la producția bio, “Creștem România Bio”, alături de o serie de programe complementare, dedicate producătorilor autohtoni – Filierele Calității, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, Carrefour Bio și Mărcile Proprii – reflectă angajamentul asumat de Carrefour la nivel de grup, acela de a susține tranziția alimentară, prin strategia Act For Food. Începând cu acest an, prin Creștem România Bio, Carrefour le oferă fermierilor români susținere și finanțare în procesul de trecere de la agricultura tradițională la cea de tip bio/ecologică. Concomitent, Filierele Calității asigură monitorizarea produselor, de la faza de producție sau creștere și până când acestea ajung la raft. Din 2017, retailerul a introdus, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prin care aduce mai aproape de clienții Carrefour producătorii agricoli români cu produse de calitate și le oferă acestora oportunitatea de a accesa o piață de desfacere sustenabilă.”

La finalul evenimentului, Rebeca a spus că îi dă Andrei nu doar un pupic și o îmbrățișare, ci și butonul de aur, pentru că i-a plăcut foarte mult de ea și de show-ul ei. Butonul de aur le dau și eu celor de la Carrefour, care chiar au pus „în scenă” un turneu excelent organizat și cu toate acele elemente care creează un eveniment exact pe placul oamenilor.