winner-theme

Concursul „Cine citeşte acest blog” s-a încheiat ieri, 7 iunie. Înainte de a anunţa câştigătorul, vreau să le mulţumesc tuturor celor 84 de persoane care au avut răbdarea şi bunăvoinţa de a răspunde la cele 10 întrebări despre blogul meu. Am apreciat sinceritatea şi disponibilitatea de a-mi oferi un feedback, precum şi sfaturile menţionate. De unele m-am ocupat deja, iar la altele încă lucrez. Vă mulţumesc încă o dată şi vă aştept cu mare drag la următorul concurs!

Şi acum … câştigătorul. Am luat în calcul, aşa cum am menţionat şi în anunţ, originalitatea răspunsurilor şi sfaturile la obiect. Nu prea poţi să câştigi dacă dai răspunsuri de genul: „Nu îţi cunosc blogul, nu am chef să îl răsfoiesc, dar vreau o carte moca”, nu?


Îi mulţumesc cu precădere celei care a răspuns obiectiv şi creativ la toate întrebările şi o felicit pentru premiul câştigat. Sper să îi fie de ajutor, mai ales că este studentă la Comunicare şi Relaţii Publice.

Felicitări, Mădălina Buzdugan! Te voi contacta personal pentru a stabili cum vei intra în posesia premiului – cartea „Buzz Marketing” scrisă de Mark Hughes şi apărută la editura Publica.