Alfie KohnIncerc sa va conving in fiecare zi sa va inscrieti la Conferintele Totul despre mame cu Alfie Kohn nu doar pentru ca Blog de Parinti este partener media al acestui eveniment, ci si pentru ca eu cred cu tarie ca din ce in ce mai multi parinti ar trebui sa afle despre stilul de parenting neconditionat propus de Alfie. Daca inca nu ati aflat ce inseamna parenting neconditionat in viziunea lui Alfie Kohn, va spun pe scurt ca e vorba de a-ti iubi copilul neconditionat, fara sa il pedepsesti atunci cand face ceva ”rau”, de a te gandi la fericirea si la nevoile lui pe termen lung, de a-l face sa gandeasca creativ si independent de dorintele si de aspiratiile tale pentru el. Mai multe despre cartea Parenting Neconditionat am scris aici.

Pe 22 noiembrie 2014, Alfie Kohn revine la Bucuresti, iar eu nu am de gand sa ratez asemenea eveniment. De ce recomand fiecarui parinte sa se inscrie la Conferintele Totul despre Mame cu Alfie Kohn? Ei bine, iata cateva dintre argumentele mele:

1. Ai sansa sa il intalnesti fata in fata pe Alfie Kohn, cel mai controversat si mai revolutionar speaker international pe teme de parenting si educatie;

2. Ai oportunitatea de a face networking cu parinti din toata tara, precum si cu institutii partenere la eveniment;

3. Ai ocazia de a fi printre primii romani care pun mana pe cea de-a doua carte lansata de Alfie Kohn in limba romana – ”Pedepsit de recompense”;

4. Ai onoarea de a prinde un autograf de la Alfie sau chiar o fotografie cu el;

5. Ai posibilitatea de a afla cum iti poti imbunatati stilul de parenting, astfel incat sa ai un copil cu adevarat fericit.

Afla mai multe despre Conferintele Totul despre Mame cu Alfie Kohn si rezerva-ti locul la eveniment aici!

Foto: Totul despre Mame