Mă uitam la casa mea chiar zilele trecute și nu-mi venea să cred cât de tare s-a schimbat de când am cumpărat-o. Atunci era goală-goală și auzeam în ea acel ecou specific caselor fără mobilă. Apoi am mobilat-o, încetul cu încetul, și a început să se umple. Iar dacă la început mi-o închipuiam altfel, după venirea pe lume a fiică-mii mi-am dat seama că planurile mele de design interior și lista cu produse home & deco trebuie modificate complet.

Ceea ce trebuia să fie un living aerisit a devenit un câmp de luptă și de joacă pentru Rebeca, un spațiu de pictat pe pereți și de depozitare a zecilor de jucării din cutii. Camera ei e prea mică pentru astfel de activități și, oricum, toți pereții din camera sa sunt deja pictați de cineva. Și uite așa îmi caut eu loc prin casă pentru una-alta sau îmi cumpăr fix chestii mai mici, cum ar fi un uscător de rufe ce ocupă puțin spațiu, tocmai ca să evit aglomerarea și să îi las fiică-mii mai mult spațiu de joacă și creativitate.

Și dacă tot am început sezonul de shopping online de primăvară pentru casă, am zis să intru tot pe homeX, unde găsesc la un loc atât de multe decorațiuni și produse home & deco. Mi-au mai atras atenția niște stickere 3D și niște decorațiuni pentru living, ca să îmbinăm perfect pasiunile mele cu cele ale Rebecăi.

Pe lângă produsele care îmi fac plăcere să le cumpăr, pentru decorarea casei, e musai să iau și o masă de călcat de calitate. Cred că tot cartierul mă aude când calc rufe pe masa mea de călcat. Scârțâie într-un mod extrem de neplăcut, numai cât o atingi puțin, și deja începe să se dezmembreze. Uneori calc în timp ce doarme Rebeca… bine, vreau să calc în timp ce doarme Rebeca… dar masa aia nesuferită scârțâie atât de tare, că o trezește și nu mai pot să fac nimic. Și nu e că se aude în aceeași cameră. Se aude în toată casa, atât la parter, cât și la etaj.

Și oricât de mult îmi place mie să cheltuiesc banii pe călătorii mai mult decât pe produse, tot nu mă pot abține să nu cumpăr câte ceva și pentru casă. E locul unde suntem toți o familie și vrem să o facem primitoare, utilă și confortabilă, să ne reprezinte și să ne facă să zâmbim.

Voi ce v-ați mai luat pentru casă în ultima perioadă?

Foto: rebecca-w.com