Sâmbătă a fost prima ediție a evenimentului Mamele petrec împreună, organizat de Irina Nichifiriuc de la Sfatul Mamei la Retro Cafe. Spun prima, nu singura, pentru că la cât de fain a fost sunt sigură că Irina s-a apucat deja de organizat a doua ediție. Iar dacă nu s-a apucat încă, o batem noi la cap să se apuce, pentru că… mai vrem!

Peste 20 de mame din Iași au participat la seara dedicată mamelor, la seara noastră cu răsfăț și timp pentru noi. După ce ne-am comandat ceaiuri, ciocolate calde, fresh-uri și batoane de ciocolată de casă, ne-am pus pe distracție! Am jucat ața, ne-am jucat cu păpușile, ne-am bătut cu pernele, am cântat la chitară și am pălăvrăgit, descărcându-ne și cunoscându-ne mai bine una pe alta. Alina de la „Înfrumusețare și Răsfăț” ne-a machiat și ne-a făcut masaj unora dintre noi, iar fetele de la Yves Rocher ne-au încântat cu cadouri și premii.

Au fost multe premii la tombolă și mă bucur că de la prima ediție au existat firme dornice să intre în contact cu mamele din Iași. Așa că, la următoarele ediții, sunt sigură că va crește atât numărul mamelor prezente, cât și al brandurilor pe acest target.

Mă bucur și mai mult că astfel de evenimente se întâmplă! Cei care îmi citesc blogurile știu că militez puternic pentru timpul personal al mamei, pentru îndeplinirea propriilor nevoi și pentru conștientizarea importanței conceptului de #TimpPentruMine. Mi-am propus chiar să organizez și eu mai des trainingurile pe această temă (Când mami e bine, toată familia e bine), pentru că e nevoie ca mamele să înțeleagă că e ok să aibă grijă de ele și nu trebuie să se simtă vinovate că își acordă timp personal.

Următoarea ediție de #MamelePetrecÎmpreună va fi și mai și, așa că îți recomand să urmărești pagina de Facebook Sfatul Mamei, de unde vei afla informații despre aceste evenimente. Până atunci, îți las mai jos câteva fotografii, dar și un link către albumul foto întreg realizat de Alexandra Csergő, ca să vezi ce ai pierdut!

mame 1

mame 2

mame 4

mame 5

mame 3