Când am primit cadou un set de lenjerii de pat pufoase, nu am știut inițial ce e cu ele. Nici nu știam că există așa ceva și nici dacă se găsesc la noi, mai ales că le primisem de la cineva din afara țării. Apoi am aflat că lenjeriile astea poartă și un nume foarte interesant, și anume lenjerii de pat cocolino. Cât de tare sună, nu? Vă gândiți din prima la ursulețul de pluș, simpatic și pufos, nu?

Mai mult, am aflat că sunt și la noi și că poți cumpăra lenjerii de pat cocolino și în România. De ce sunt așa deosebite lenjeriile astea de pat? Ei bine, pentru că sunt extrem de pufoase și de plăcute la atingere, iar în sezonul rece sunt perfecte pentru dormit în ele. De ce vă zic acum de ele, când e caniculă afară? Foarte simplu: pentru că acum sunt la reducere și le puteți lua la prețuri foarte bune.

Noi le-am încercat iarna care tocmai a trecut și ne-am răsfățat un pic în ele. Pentru că e senzația aia de moale, de pufos, de cald, de bine. E senzația pe care vrei să o ai pe vreme geroasă, când tot ce îți dorești e să te cuibărești la căldurică, fie că te relaxezi cu familia, fie că ești singură și vrei pur și simplu să dormi.

Știu că la cât de cald e acum afară numai la lenjerii pufoase și călduroase nu-ți vine să te gândești, dar când prinzi ponturi de reduceri și prețuri bune, trebuie să zici mai departe și să profiți de oferte, nu? E ca în poezia cu furnica ce strânge provizii pentru iarnă! Și ce bine va mai fi la iarnă, pe frig și ger, în plușul ăla!

Partea faină e că le poți scoate din casă și le poți folosi foarte bine și atunci când mergi cu cortul, de exemplu, în serile mai răcoroase. Gândește-te numai la o seară de aventuri în cort sau în aer liber, cu niște pături cocolino pufoase, care să îți țină de cald și un pahar de vin în mână! Textura aia plușată se simte de vis pe piele, ca un nor de puf, chiar dacă are cine să te încălzească în nopțile geroase!

Acum că v-am zis pontul cu cocolino, mă duc să mai domolesc un pic căldura cu un duș și să visez la temperaturi mai suportabile și la nopți mai răcoroase în lenjerii de pat pufoase!

Foto: shutterstock.com