O altfel de ciocolata, pentru copii mici si mari

Ieri vă povesteam despre unul dintre fructele preferate de Rebeca, extrem de sănătos pentru orice copil – avocado. Și, așa cum v-am promis, am revenit cu una dintre rețetele preferate ale Rebecăi, pe care am început să o mănânc și eu, ca desert delicios și sănătos.

Aveți nevoie de un avocado, o mână de curmale și o lingură de praf de roșcove. Scoateți sâmburii de la curmale și lăsați curmalele la înmuiat în apă aproximativ o oră. Amestecați în blender curmalele înmuiate cu avocado curățat și lingura de praf de roșcove, până ce se obține un amestec omogen.

Rezultatul? O cremă delicioasă cu aspect și gust de ciocolată, pe care fie o poți savura așa, fie o poți pune în clătite sau alte prăjituri. Bineînțeles, dacă vreți o cantitate mai mare de cremă, măriți dozele la toate ingredientele în mod egal.

Rebeca se bucură de această cremă de când a început diversificarea și continuă să îi placă. Este o alternativă sănătoasă la cremele de ciocolată din comerț, sau la ciocolatele topite cu mult zahăr și E-uri. I-am dat și eu de gust de curând, așa că am dublat cantitatea și o împart cu Rebeca, savurând astfel împreună un desert delicios și, mai ales, sănătos.

Foto: portraitsathome.wordpress.com

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+

2 Comments

  • o ideea foarte buna cu avocado, am sa incerc si eu. Noi mancam banana cu pudra de roscove, are mega succes 😀

  • Andreea Ignat august 4, 2015 Reply

    Atunci incercam si noi cu banane 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.