Rebeca și bunica ei au o relație foarte specială. Și eu am avut una cel puțin la fel de frumoasă cu bunicul meu, când eram mică, așa că mă bucur că și Rebeca are parte de așa ceva.

Și pentru că relația lor e atât de specială, m-am gândit să fac un articol cu RebePerle spuse în conversațiile cu buni! Iată-le!

——————————
Buni e singură acasă cu Rebeca. Buni e în bucătărie cu treabă și vine în camera Rebecăi să vadă ce mai face. Vede cutiile cu jucării răsturnate în toată camera și exclamă, copleșită:
– Rebecaaa!
Iar Rebeca se uită cu atenție la buni și îi răspunde:
– Nu Lebeca! Domnisoala Lebeca!
—————————
Rebeca se întâlneşte cu buni, care vrea să o ia în braţe şi să o pupe. Moment în care Rebeca zice:
– Nu pot şă volbesc cu tine, buni. Acum şunt o delicată.
————————-
Buni urmărește aproape în fiecare zi emisiunea lui Cabral, de pe Pro TV. Rebeca intră în cameră, se uită la televizor și, punându-și mâna pe frunte, exclamă:
– Oh, nu! Ial Cablal!
—————————-
Buni îi pune Rebecăi să mănânce o farfurie cu mai multe lucruri: ou fiert, brânză, carne de pui și legume crude și o lasă să mănânce. Buni vede că Rebeca mănâncă doar legumele, așa că îi spune să ia și din celelalte. Iar Rebeca răspunde pe un ton foarte serios:
– Buni, impoltant e șă mâncăm legume ploașpete!
—————————
Rebeca varsă din greșeală paharul cu lapte pe jos, așa că buni începe să se agite și să strângă repede de pe jos. Rebeca se uită la ea zâmbind și îi spune:
– Esti o dlăguță, buni!
—————————
Buni se joacă cu Rebeca, o iubește, o alintă și o mângâie. Rebeca e toată topită în brațele ei și îi spune zâmbind:
– Șunt foalte mândlă de tine, buni!
—————————
– Buni, vleau să-ţi şpun ţeva!
– Ce vrei să-mi spui?
– Esti foalte dlăguţă!
——————————–