Cum e viața de femeie divorțată la aproape 36 ani?

Stau pe canapeaua mea roșie, cu laptopul în brațe și scriu. Mai iau câte o gură de cafea caldă din cana pe care scrie No. 1 Mum și mai arunc câte o privire pe geam. E soare fix cât trebuie, iar de afară se aude un murmur plăcut de ciripit de păsări și râsete de copii. Zâmbesc și fac o analiză la viața mea de femeie divorțată, care în decembrie împlinește 36 de ani. Și îmi dau seama cât de bine sunt acum cu mine. Sunt extrem de recunoscătoare pentru momentul ăsta și îl savurez din plin, așa cum fac de fiecare dată în ultima perioadă. Mă bucur și apreciez fiecare clipă din prezent, tot ceea ce am și sunt acum.

Și îmi dau seama că mă simt mult mai bine acum, la 35 de ani, față de cum eram la 25 de ani, de exemplu. Da, poate corpul meu nu suferise încă atât de multe modificări pe atunci, însă acum nu mai e vorba despre asta. Deloc! Îmi dau seama că acum mă simt mai bine cu mine față de atunci, tocmai din încrederea pe care am dobândit-o în toți acești ani, din atitudinea pe care mi-am format-o și, mai ales, din liniștea interioară pe care mi-am găsit-o.

Am ajuns într-un punct în care nu mai tolerez orice. Nu mai am nici timpul, nici cheful, nici răbdarea să înghit tot felul de „măgării”, atât personal, cât și profesional. Știu când să zic „Pauză” sau „Stop”, știu să filtrez oamenii și activitățile, știu să mă bucur de viață și de mine.

Și când mă gândesc că se spune că viața unei femei începe cu adevărat după 40 de ani, parcă îmi crește și mai tare inima de bucurie și de abia aștept să mă bucur și mai tare de viață. Pentru că da, viața e atât de frumoasă când ai grijă de tine, când privești totul cu mai multă înțelepciune, când te iubești mai mult pe tine și când respecți în fiecare zi faptul că TU ești cea mai importantă persoană din viața ta.

În excursia din Liverpool de la începutul anului, de unde am luat de altfel și cana cu No. 1 Mum, am văzut la un moment dat o vitrină cu o instalație artistică, pe care scria „Life: Part 2”. Am zâmbit și am știut că mesajul era cumva pentru mine. Mai mult, că va fi mult-mult mai bine în această a doua parte din viața mea, cu toate noile etape pe care le aștept să mă surprindă și să mă provoace în mod plăcut.

Câștigă o gamă completă antirid de la Plant Line

Pentru că vreau să văd cum e și pentru alte femei viața la vârste diferite și pentru că vreau să văd cum e după 35 ani, am o provocare pentru voi! Să îmi spuneți cum vedeți voi femeia și cum e pentru voi să fiți la vârsta la care sunteți. Ce s-a schimbat la voi în ultimii ani și care ar fi, din punctul vostru de vedere, descrierile cele mai potrivite la fiecare etapă de vârstă: 35+ ani, 45+ ani, 55+ ani?

Strâng toate răspunsurile aici pe blog până pe 20 octombrie, iar pe 21 octombrie aleg 3 răspunsuri care mi-au plăcut cel mai mult, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă. Așa că nu uitați să scrieți în comentariu vârsta pe care o aveți acum! E foarte important, pentru că la final am de dat 3 game complete antirid de la Plant Line, câte una pentru fiecare categorie de vârstă: 35 ani, 45 ani, 55 ani.

În cazul în care nu știți ce este Plant Line, stați liniștite, pentru că este un brand destul de nou pe piață, despre care vă voi povesti eu pe îndelete chiar acum. Am primit în luna iulie, atunci când s-a lansat brandul, o cutie mare cu toate produsele Plant Line, ca să le testez. Le-am făcut o fotografie înainte să încep să le folosesc, însă nu am postat-o atunci în social media, pentru că niciodată nu promovez ceva ce nu am încercat încă.

De atunci și până acum, le-am folosit încontinuu. Mai mult, mi-am mai cumpărat și eu separat, atât de mult îmi plac. Așa că a venit momentul să vă vorbesc și vouă despre ele și să vi le recomand, dacă și voi considerați că vi se potrivesc.

Plant Line, brandul de fitoterapie de la Unilever

Plant Line este un brand din marea familie Unilever, adică din aceeași familie cu brandul meu de suflet, Dove. Era clar că am încredere să îl testez și să verific dacă mi se potrivește și mie. Ce îmi place foarte mult la produsele Plant Line este că au la bază fitoterapia, adică conțin combinații de extracte naturale din diverse plante benefice pielii. E ca și cum te-ai da pe față cu toate ingredientele naturale care știi că îți fac bine, așa cum fac și eu frecvent, dar fără să mai faci mizerie când te ungi cu una-alta sau când încerci să îți aplici o mască naturală. În plus, miros foarte bine și au prețuri foarte-foarte bune!

Dacă vreți să știți ce tipuri de produse Plant Line există momentan, vă spun că găsiți gama antirid pentru față, pe care v-o ofer și eu (cremă de zi, cremă de noapte, cremă pentru conturul ochilor), cremă hidratantă de față, mască pentru față, apă micelară, cremă pentru mâini, șampon și balsam de păr cu 80% decoct de plante.

Și pentru că am zis că dau 3 game antirid, haideți să vă povestesc un pic cu precădere despre ele! Ei bine, gama de creme antirid de la Plant Line conține complexul [Fito-Colagen], extras din semințe și uleiuri din germeni de grâu, cunoscute pentru că stimulează producerea colagenului și restabilesc elasticitatea pielii. Concentrația de complex [FITO-COLAGEN] din cremele antirid și extractele de plante sunt adaptate pentru fiecare ten, în funcție de vârstă. Variantele disponibile sunt: gama antirid 35+ (cu extracte de verbină și primulă), gama antirid 45+ (cu extracte de arnică și caprifoi) și gama antirid 55+ (cu extracte de gura lupului și mur pitic).

Iar voi puteți câștiga o gamă completă antirid, dacă îmi spuneți, până pe 20 octombrie, într-un comentariu pe blog, vârsta voastră și cum vă simțiți ca femeie la diferite etape de vârstă. Nu uitați să completați o adresă de e-mail validă la câmpul potrivit, ca să am unde să vă anunț, dacă ați câștigat.

Până atunci, vă mai spun că puteți găsi produsele Plant Line în hypermarketurile Carrefour, Cora, Metro, Selgros, Real, Kaufland, La Doi Pași, precum și în unele magazine Mega Image, Profi, Penny sau magazine mici de proximitate.

Bineînțeles, îi găsiți și online, în social media, pe Facebook și Instagram, unde postează frecvent noutăți și tot ce trebuie să aflați despre produsele lor inspirate din fitoterapie!

Acum, să coasem niște povești demne de citit și de premiat, zic! Mult succes, așadar! Să aveți spor, doamnelor!