Mă uit în oglindă și mă gândesc că după 17 luni de la naștere corpul meu tot refuză să revină la forma dinainte. Și cum un program la o sală de fitness mi-ar fi pur și simplu imposibil, mă gândesc să îmi fac singură acasă un program personalizat. Mă așez la laptop ca să caut idei. Și, pac! Primesc un e-mail fix cu ceea ce căutam: HouseFit, unul dintre cei mai mari producători americani de echipamente fitness pentru uz casnic, deschide magazin la Iași, iar eu am primit invitația de a fi blogger partener al evenimentului de lansare. Mă-nu-șă!

Așa că, sâmbătă, 14 noiembrie 2015, începând cu ora 12:00, voi fi în Centrul Comercial Felicia din Iași, la lansarea noului magain HouseFit. Și vă aștept și pe voi acolo, pentru că organizatorii au anunțat reduceri de 15% la toată gama de echipamente fitness, carduri de fidelitate, testări de produse și cocktail de socializare.

Dacă nu știați până acum de HouseFit, vă spun că a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, la sfârșitul anilor `70, pentru a-i ajuta pe cei care își doreau un stil de viață sănătos să beneficieze și acasă de aparatură fitness: benzi de alergare, biciclete eliptice și magnetice, steppere, bănci pentru forță, aparate multifuncționale, aparate vibromasaj, bănci pentru abdomen, dferite accesorii pentru fitness, mănuși pentru box și fitness, gantere etc.

Aparatele HouseFit sunt fabricate din materiale ecologice cu o rezistență sporită, având totodată și echipamente electronice pentru monitorizarea parametrilor de timp, viteză sau calorii.

Până sâmbătă, când se deschide oficial magazinul din Centrul Comercial Felicia, puteți arunca o privire pe site-ul HouseFit și pe magazinul online, precum și pe pagina de Facebook HouseFit!

Ne vedem sâmbătă, cu chef de mișcare și stil de viață sănătos!

Foto: HouseFit