De ce îți povestesc despre HR Summit?

Îmi aduc aminte de prima ediție HR Summit Iași, când nu am putut să stau la eveniment până la final, pentru că eram însărcinată și nu mă simțeam chiar excelent. Apoi, la celelalte ediții, o aveam pe Rebeca mică și nu prea îmi ardea de evenimente de business. Dar acea primă ediție și evenimentul în sine mi-au rămas foarte dragi. Motivul? Am fost partener media cu blogul (la acea vreme Andreea Marc), am luat o serie de interviuri speakerilor de la eveniment și uite așa am cunoscut o mulțime de oameni faini și importanți din industria de HR din România. Ca să nu mai zic de toate informațiile pe care le-am aflat atât din interviuri, cât și de la summit!

Anul acesta, dacă tot am revenit pe metereze, am acceptat invitația organizatorilor de a fi din nou blogger partener și de a promova evenimentul.

De ce susțin HR Summit și de ce încurajez oamenii să participe?

  • Am lucrat ani întregi pe comunicare internă și știu cât de mult contează resursa umană;
  • Am zis tot timpul că afacerile se fac, în primul rând, cu oameni, așa că trebuie să știi să îi alegi pe cei potriviți, să îi motivezi și să îi faci ambasadori ai brandului;
  • Sunt fascinată de tipologiile de management, de lidership și, mai ales, de metodele de motivare a echipelor și a oamenilor;
  • Ador să aflu studii, strategii, metode de dezvoltare a unui om în cadrul unei echipe;
  • Iubesc să cunosc oameni noi și, mai ales, specialiști în domeniu, de la care pot afla exemple concrete, date statistice și informații relevante.

Super-eroii din HR

Așa cum zic și organizatorii, omul modern de HR are o misiune amplă și o mulțime de provocări. Nu mai e doamna de la personal, ca pe vremuri, care doar îți spune ce trebuie să conțină dosarul cu șină și care are grijă să semnezi periodic toate procedurile de siguranța muncii. Astăzi, omul de HR este cel care identifică nevoile de personal ale companiei, face interviuri cu candidații, selectează și recrutează oamenii potriviți, le dă taskurile aferente, îi motivează să le facă, creează atmosfera propice de lucru, evaluează performanțele, se asigură de starea de bine a angajaților și de relațiile dintre ei și caută în mod constant metode și instrumente moderne și eficiente de lucru. Pe scurt, oamenii de HR din ziua de azi sunt niște adevărați super-eroi.

Ăsta e motivul pentru care HR Summit poartă și numele de The SuperHeRoes Conference! Iar pe 4 și 5 octombrie 2017, super-eroii din HR-ul românesc își dau întâlnire la Iași! Dacă vrei să fii și tu acolo, în aceeași sală cu peste 150 de specialiști în HR și Management, să afli cum e cu know-how-ul în HR la nivel internațional și să dezvolți noi oportunități de afaceri, te anunț că de azi îți poți lua biletul direct de pe site-ul oficial!

HR și Management în HR

Noutatea acestei ediții stă în ideea de management al departamentului de HR. De ce? Pentru că:

  • 40% dintre directorii de companii din România susțin că managementul practicat la noi în țară este sub cel din Uniunea Europeană;
  • Peste 50% dintre respondenții unui studiu afirmă că au manageri toxici;
  • 24% dintre ei afirmă că liderii care se bazează pe stres sunt irelevanți pentru performanțele jobului și ale organizației în sine.

 Structura evenimentului este îmbunătățită cu o secțiune nouă de workshop-uri, dedicată exclusiv managerilor și directorilor de resurse umane. Secțiunea are ca scop crearea unui hub de business pentru top și middle management. Să împărtășești din bunele practici, să cauți soluții la situații problematice și să conștientizezi că doar prin educare și implicare activă contribui la un mediu de business sănătos” – Iulia Pascal, PR Manager, Libero Events.

Înregistrează-te chiar de azi, ca să prinzi cele mai bune tarife de Early Bird! Biletul îți asigură accesul la conferință, workshopuri, dezbateri și networking. Dacă ai întrebări suplimentare, o poți contacta pe Bianca de la Libero Events – [email protected] sau 0364-110-371.

Foto: wishuttle.com

HR Summit Iasi