Gata și procesul de recrutare în urma anunțului de internship. Opt oameni au intrat în echipa care va lucra cu mine de acum înainte. Am ales oameni cu bun simț, cu atitudine, creativi și care stăpânesc limba română. Bineînțeles, asta așa, în linii mari. Dar nu mai bine îi las pe ei să se prezinte?

Ioana Nichifor
Ioana Nichifor
1. Sunt Ioana
2. Sunt Nichifor
3. Sunt muncitoare și profesionistă
4. Sunt mamă și soție (în orice ordine)
5. Sunt veselă și îmi plac oamenii pozitivi
6. Sunt inspirată și aș vrea să și inspir
7. Sunt pe cât de clasică pe atât de dispusă noului
8. Sunt altfel
9. Sunt norocoasă
10. Sunt onorată să fiu parte a acestui Internship!

Simina Ignat

Simina Ignat
Nu sunt prea bună la descrieri, în special când vine vorba despre mine, dar pot să spun că sunt o tipă destul de dependentă de internet (…), cu idealuri mari, care caută mereu experiențe noi. Îmi place să râd și mă simt în largul meu cu oameni creativi, pentru că mi se pare mie că am ceva în comun cu ei. De curând m-am întors din Danemarca, așa că am forțe proaspete și perspective noi pe care aștept cu nerăbdare să le împărtășesc, dacă tot am spus că sunt dependentă de internet.

Daniel Alexandrescu

Daniel Alexandrescu
Sunt o persoană complexă prin circumstanțe și nu din intenție. Activez foarte mult în mediul online (dar și offline!) și am interese în arii vaste. Am absolvit Relații Internaționale și Studii Europene și ca student am făcut voluntariat la OSSEI (organizație pe care am și coordonat-o timp de un an, ca să fiu „modest”).
Sunt pasionat de scris. Scriu orice pe diferite site-uri și bloguri. Sunt interesat de dezvoltarea culturii mele și a celor din jur și încerc pe cât posibil să fac o diferență în mentalitatea persoanelor. Chiar dacă asta înseamnă că trebuie să șochez. Îmi place să mă dezvolt multilateral și de aceea mă implic în domenii precum social media, PR, scriere de articole și blogging. Sunt adeptul freelancing-ului, dar nu exclusiv. Sunt aproape mereu în divergență cu opiniile majorității; nu pentru că doresc asta, ci pentru că îmi exprim franc părerile. Diplomația pe care am studiat-o îmi dictează însă să apelez la compromis, ceea ce și am de gând pe viitor.
În cele din urmă, îmi place să demarez proiecte utile și să fac parte din inițiative inteligente.

Anda Tiron

Anda Tiron
Cu mine lucrurile-s simple. Îmi place tennis-ul de camp, natura, cochetez cu croitoria, dezvolt o pasiune pentru curcubeie și încerc să fac din orice ceva. Eu cred că vorba „Nu se poate.” nu există ci poate doar „Nu vreau.” și mai cred foarte mult în puterea propriului exemplu.

Roxana Balan

Roxana Balan
Ambiţioasă, dornică de cunoaştere, întotdeauna punctuală şi prietenoasă cum nu se poate. Iubesc cuvintele, culorile şi tot ceea ce mă face sa zâmbesc. Caut să mă înconjor mereu de oameni frumoşi la suflet şi la minte, de poveşti care să mă inspire şi de emoţii dintre cele mai profunde. Pentru mine, fiecare experienţă reprezintă o nouă lecţie de viaţă. Iar cele de compasiune, curaj şi dăruire sunt de departe cele mai valoroase lecţii pe care le-am primit până acum.

Andreea Rotaru

Andreea Rotaru
Sunt pasionată de frumos în toate formele lui, fie că este vorba de o imagine, un cuvânt, un produs, un om, un status, un eveniment, un obiectiv. Iar modul și mai frumos în care toate acestea sunt realizate mă fac un om curios cu multe întrebări și sociabil(pe toate ”platformele” existente  în online și offline).  Toate acestea mă ghidează spre PR, bineînțeles unul frumos cu multe zâmbete.
Vă mai spun că râd mult, îmi place marea și fac colecție de orice are formă de porc.

Madalina Rabei

Mădălina Rabei
Am 20 de ani şi sunt studentă. Pe lângă asta, sunt şi tare norocoasă că pot să fac ce îmi place. Învăţ tainele celei mai frumoase meserii din lume – comunicarea şi asta îmi place. Cred că e printre acele lucruri fără de care nu aş putea trăi, alături de zâmbete, desigur.

Oana Ojica

Oana Ojică
Hmm…paragraf despre mine? Dacă eram mai atentă aș fi cerut detalii. Mă numesc Oana Ojică, mi se spune Ojică (mai rar Oana), sunt studentă în anul I la jurnalism (și la fel s-ar putea să fiu și anul viitor dacă nu termin ok sesiunea si restul). Mă bucur ( vestea asta chiar a fost singura chestie bună care mi s-a întâmplat azi) că sunt în echipa asta și, după cum se observă, ador să scriu explicații în paranteze. Îmi place ciocolata și ceaiul negru în special după ora 6 când lumea normală trece pe salată.

Sursa foto: nutritionistinnyc.com