Mor și îmi vine să mă rostogolesc când aud cuvintele astea rostite de o femeie. Tot văd cazuri de femei care nasc și… nu știau că sunt însărcinate. Scuzați-mi suspiciunea și indignarea! Știu că sunt și sarcini mai ușoare și că unele femei sunt mai norocoase în acest sens, dar… totuși! Nu știi că ai făcut sex și că ai putea fi însărcinată? Nu ai simțit nici o schimbare în corpul tău timp de nouă luni? Nu a mișcat ăla micu și ți-a dat cu picioarele în burtă? Nu ți s-au umflat sânii și nu ai avut burtă absolut deloc?

Eu îmi aduc aminte cum a fost la mine și cum m-am transformat, simțind puternic fiecare schimbare. Și nu e doar cazul meu. E în natura firii să te faci cât casa când ești însărcinată, să ai simptome și să simți copilul ăla în tine. Așadar, cum poți spune că nu ai știut timp de nouă luni că ai avut o ființă în tine?

Ai putea spune că sunt invidioasă că totul a fost atât de ușor pentru tine și că noi ne-am chinuit timp de nouă luni. Crede-mă că NU! Nu aș putea niciodată să admir sau să fiu invidioasă pe o femeie care nu își cunoaște corpul. Pentru că sunt atât de multe femei în lumea asta care își doresc cu disperare să rămână însărcinate și să simtă acea minune din burtă, iar altele fac sex și poc!, peste nouă luni scot plodul fără nici măcar să fi știut că au fost însărcinate.

Deci, nu știu cum se poate! Eu una nu îmi pot explica, oricât de mult aș încerca! Te duci ca femeia la baie și, când colo, ce să vezi, hopa copilul despre care tu habar n-aveai! Și nu vorbim aici de așa-zisele ”minuni medicale”, ci mai degrabă de ignoranța și de lipsa unor informații de bază, informații pe care ar trebui să le știe orice femeie, de mic copil. Și iată încă un motiv pentru care sunt pro educație sexuală în școli!

Foto: youtube.com