Știu clar că oamenii din bula mea votează! Și mai știu că votează pentru Președinte fie cu Barna, fie cu Iohannis. Cei mai mulți cu Barna. Atât pentru că are în spate o alianță formată din oameni de încredere, cât și pentru a-i asigura un binemeritat loc în turul doi. Cum de ce? Ca să fie siguri că nu există vreo surpriză neplăcută, prin care să o vedem pe doamna Dăncilă pe acolo, cu șanse la președinție!

Și cum eu sunt adepta principiilor „Binili învingi” și „Fiecare vot contează”, nu doar că voi face și eu la fel, dar vă îndemn să ieșiți musai la vot și să nu vă anulați votul! O zic de ani întregi și nu voi obosi niciodată să militez pentru un minim de simț civic. Am dovedit în nenumărate rânduri că se poate. Iar în ultimii ani oamenii chiar s-au trezit din ce în ce mai tare la realitate, și-au dat seama că nu e bine ceea ce se întâmplă și, cel mai important, că au puterea să schimbe ceva. Dacă vor.

Citește și Eu Lupt. Eu ies la vot

Pe 10 noiembrie, e Ziua Mondială a Florii de Nu-Mă-Uita. Eu zic să facem această zi cu adevărat memorabilă și să nu uităm nicio clipă că avem o responsabilitate imensă față de noi și de copiii noștri. Pe 10 noiembrie, e primul tur de alegeri. Să nu te aud că tu votezi direct în al doilea tur! S-ar putea să nu mai ai pe cine vota!

Pe 24 noiembrie, e Ziua Mondială a Talentului Unic. Și zic să ne punem la bătaie acel talent pe care îl stăpânim atât de bine, acela de a ne răzvrăti împotriva sistemului și de a nu mai accepta să fim călcați în picioare. Pe 24 noiembrie, e al doilea tur de alegeri. Să nu te aud că votul tău nu contează, că e la fel cu sau fără tine.

În 1645, cu un singur vot diferență, Oliver Cromwell a preluat controlul Angliei
În 1776, cu un singur vot diferență, limba oficială în America a devenit engleza în loc de germana
În 1868, cu un singur vot diferență, Rutherford Hayes a devenit președintele SUA
În 1876, cu un singur vot diferență, Franța a trecut de la monarhie la republică.
În 1923, cu un singur vot diferență, Adolf Hitler a preluat controlul Partidului Nazist și a schimbat cursul istoriei

Așa că pe 10 și pe 24 noiembrie, nu ai voie să lipsești de la vot! Mergi și pune ștampila pe cine consideri că ne poate reprezenta cel mai bine ca Președinte al României, fără să uiți care sunt de fapt atribuțiile și rolul Președintelui!

Și încă ceva, extrem de important: hai să ieșim un pic din bula noastră cu oameni mișto și să îndemnăm cât mai mulți oameni, din bule diferite, să iasă la vot și să voteze responsabil!

Citește și Ce trebuie să știi despre campania electorală pentru Prezidențiale 2019?