Pentru că există foarte multe ONG-uri care, din lipsă de fonduri, doar visează să lucreze cu un specialist, pentru că specialiștii adevărați au întotdeauna în suflet munca de voluntariat, pentru că avem nevoie în comunitatea noastră de proiecte faine, prin care să ne sprijinim reciproc, astăzi vă prezint un eveniment care mie mi-a atras atenția: 8 hours overtime for a good cause – 31 martie 2017, Iași.

Pe scurt, specialiștii în comunicare, marketing, PR, copywriting, vânzări, resurse umane, management, online cărora le e dor de puțin voluntariat și care doresc să lucreze opt ore peste program pentru o cauză bună pot oferi din know-how-ul lor organizațiilor non-profit din Iași! Înscrierile pentru specialiștii voluntari încep de pe 25 februarie, iar mai multe informații pentru ei sunt disponibile aici!

Totodată, organizatorii fac apel și către ONG-urile din Iași care doresc să se înscrie în program și să beneficieze gratuit de sprijinul specialiștilor. Înscrierile pentru ONG-uri au loc până pe 23 februarie și se fac aici.

Pe 31 martie 2017, începând cu ora 19:00, toți specialiștii înscriși în program se vor întâlni și vor rezolva împreună temele propuse de ONG-urile ieșene. Își vor oferi, practic, experiența profesională către comunitate, stând opt ore peste program pentru o cauză bună.

Știu că am zis că muncesc mai puțin de acum și că nu mai stau peste program, ca să am grijă de sănătatea mea, dar proiectul ăsta sună prea bine ca să nu îl bifez. Hai, cine mai vine pe 31 martie la o seară creativă de lucru?

Foto: mediabistro.com