În urmă cu o săptămână, am primit un e-mail de la Alina Dascălu, InEvents.ro, prin care mă invita să țin o prezentare despre blogging și Kooperativa 2.0 în cadrul clubului de business din care face ea parte. Știam despre Bizz Club și despre Sotir Pavel, coordonatorul clubului din Iași, așa că am mers cu mare plăcere să cunosc oameni noi și să le povestesc despre ceea ce fac eu de atâția ani.

Joi dimineața, la ora 07:30, m-am prezentat frumos la Restaurant Traian, am luat micul-dejun cu membrii Bizz Club, apoi am trecut la prezentări. Mi-a plăcut că au fost oameni de toate vârstele, din domenii diverse, cu experiențe diferite, dar dornici toți să le împărtășească. Mi-a plăcut sistemul organizatoric de prezentare a celor prezenți, membri și invitați, studiul de caz săptămânal cu tombola aferentă și schimbul de referințe. Și mi-a plăcut enorm atmosfera degajată și glumele inteligente!

Pe mine m-au invitat pentru Momentul de Educație, adică 15 minute în care le-am prezentat o resursă pentru afacerea lor. Evident, am vorbit despre Kooperativa 2.0 și despre puterea bloggerilor în comunicarea brandului lor. Mi-a plăcut că deși nu încercaseră nici unul dintre ei campaniile cu bloggerii pentru promovare și comunicare până acum, le-a surâs tuturor să încerce această idee atât de simplă și totuși atât de impact.

Am cunoscut oameni foarte faini, cu care de abia aștept să mă mai întâlnesc, oameni care dezvoltă afaceri despre care ar trebui să se afle mult mai mult. Stați liniștiți! Veți afla și voi de ei, pentru că unii s-au hotărât deja să implementeze campanii cu bloggerii.

Evident, dacă muriți de nerăbdare să îi cunoașteți mai devreme, vă spun că îi găsiți în fiecare joi dimineața, de la ora 07:30, la Restaurant Traian sau online pe Facebook Bizz Club Iași!