Puterea unui blog… înmulțit cu 9

Știți câți ani s-au adunat de blogging la mine? Păi să tot fie vreo 14 ani de când mă joc de-a cuvintele pe blog. Am descoperit puterea asta imediat ce am început să scriu pe blog. De la primele mesaje pe care le-am primit de la oamenii cărora le-am schimbat viața în bine, care au aflat informații utile de la mine sau care au făcut anumite alegeri pe baza recomandărilor mele, am știut cât de puternic e bloggingul și ce responsabilitate uriașă vine odată cu el.

Bine, eu fac parte din acea categorie de bloggeri care cred tare-tare că rolul nostru este să facem bine, să educăm, să fim verticali și autentici. Să ne asociem doar cu acele campanii în care credem și să nu facem lucruri doar pentru bani. Să nu trollăm și să aruncăm cu tot felul de cuvinte în ceilalți, doar pentru că putem sau doar pentru „Sfântul trafic”. Întotdeauna am fost de părere că oricine poate să facă trafic. Mai greu este să păstrezi constant acel trafic, să fii om și, mai ales, să reușești să îți ții aproape o comunitate fidelă, formată din oameni de calitate, care au încredere în tine.

Pe lângă comunitatea de cititori, ai nevoie întotdeauna și de oamenii din comunitatea din care faci parte. Și e minunat când găsești oameni faini, cu care rezonezi și alături de care poți construi lucruri cu adevărat mărețe. Este și cazul blogosferei ieșene, iar astăzi vreau să vă povestesc despre 9 dintre bloggerii din comunitatea locală!

Pentru că Hangariada, singurul festival de artă și zbor din România la care am marea bucurie să fiu Ambasador Oficial, se află anul acesta la cea de-a noua ediție, am zis să luăm în călătoria noastră cu avionul 9 bloggeri oficiali din blogosfera ieșeană. Fiecare dintre cei 9 bloggeri oficiali are misiunea să informeze corect publicul pasionat de Hangar, să experimenteze vibe-ul Hangariada și să îl dea mai departe online și offline, în stilul care îl caracterizează cel mai bine.

Cine sunt cei 9 bloggeri oficiali Hangariada?

(în ordinea numerelor de pe… alfabet)

1. Anamaria Ghibanwww.anamariaghiban.ro;
2. Anca Buruciucwww.ancaburuciucnutritionist.com;
3. Andrei Butnărașuwww.butnaraski.ro;
4. Bianca Ionelwww.biancaionel.com/blog/;
5. Cătălin Acatrineiwww.catalinacatrinei.ro;
6. Cristina Albuwww.plecatahaihui.com;
7. Diana Toderașwww.dreamseeklove.com;
8. Irina Nichifiriucwww.sfatulmamei.com;
9. Matei Marianwww.travelwithmatei.com.

Ce vă rămâne vouă de făcut? Să îi urmăriți atât pe blogurile lor, cât și pe rețelele de socializare, să îi descoperiți și să aflați de la fiecare, în propria manieră, ce se întâmplă anul acesta la Hangariada și de ce trebuie să fiți și voi acolo.

Și bineînțeles, conturile oficiale Hangariada: Site / Facebook / Instagram 

Sursa foto: Unsplash – Brooke Cagle