– Bună, Andreea! Numele meu este Ion Codreanu, reprezint franciza Leonidas pe România, iar la finalul lunii mai vrem să inaugurăm o ciocolaterie Leonidas și la Iași. Noi am vrea să te ocupi tu de evenimentul de acolo. Ai fi disponibilă?

Așa a început discuția mea cu John de la București, în urmă cu 5 ani de zile. Și normal că am acceptat să mă ocup de inaugurarea Leonidas la Iași, că doar despre ciocolată belgiană de cea mai bună calitate vorbim aici. Și despre niște oameni care respiră pasiune și respect pentru minunăția asta de ciocolată și care o duc fără doar și poate la cel mai înalt rang de artă.

Am bătut palma cu John și echipa online, apoi urma să mă întâlnesc cu ei cu câteva zile înainte de eveniment. Un singur amănunt mi-a scăpat din vedere în toată povestea asta: eram însărcinată în 8 luni. Așa că atunci când am deschis ușa ciocolateriei și mi s-a văzut mai întâi burta imensă și de abia după aceea am intrat și eu, am văzut 4 chipuri încremenite, cărora nu le vedea să creadă că eu sunt cea care le voi organiza evenimentul de inaugurare la Iași.

După ce i-am liniștit și i-am asigurat că e totul bine, că nu voi naște până nu duc la capăt evenimentul și că sunt pe mâini bune, ne-am apucat de treabă. Și uite așa, în ziua evenimentului, alergam de colo-colo ca un luptător de sumo, în timp ce primeam bloggerii, oamenii din media și clienții, ștampilând facturi, discutând cu furnizorii și asigurându-mă că totul e așa cum trebuie să fie.

Nu, stați liniștiți! Nu am născut atunci, ci am dus evenimentul la capăt cu bine, așa cum am promis. Dar am născut peste doar câteva zile, evident, mai devreme decât era termenul stabilit. Practic, joi am inaugurat ciocolateria, iar duminică Rebeca mea s-a hotărât că aia e ziua în care trebuie să vină pe lume. Și poți să te pui cu Rebeca?!

Uite așa au trecut 5 ani, iar Leonidas a rămas un client de suflet, atât pentru ciocolata delicioasă și relația cu oamenii de acolo, cât și pentru faptul că a fost ultimul meu proiect înainte să nasc. Și dacă au trecut 5 ani, zic că trebuie să sărbătorim din nou așa cum se cuvine. Tocmai de aceea vă invit pe 25 mai, de la ora 11:00, la Ciocolateria Leonidas de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, la evenimentul 5 ani irezistibili de Leonidas Iași. Pe tot parcursul zilei, veți putea degusta pralinele din gama Les Irresistibles, alături de un espresso sau un cappuccino la alegere, din partea casei.

Totodată, dacă veți cumpăra praline Leonidas în data de 25 mai, veți putea participa la Roata Norocului, unde puteți câștiga premii în ciocolată: ballotin cu cele patru praline din gama Les Irresistibles, cremă de ciocolată, lollipops de ciocolată, nougat și, piesa de rezistență, cutiile Grand Bijoux. Cu cât ajungeți mai devreme, cu atât prindeți premiile puse în joc.

Iar dacă veți cumpăra un ballotin de 375 gr, veți beneficia de oferta aniversară 5 ani și veți primi din partea casei încă un ballotin de 125 gr (moment scurt de matematică: 375 + 125 = 500, adică 5 ani de Leonidas).

Nu va lipsi nici atelierul de educație despre fructul de cacao și despre minunatul univers al pralinelor de ciocolată. Iar pe lângă specialiștii în ciocolată belgiană, atmosfera va fi animată și de un mim, care vă va ajuta să faceți cele mai bune alegeri în materie de ciocolată, pentru o după-amiază de sâmbătă plină de răsfăț și zâmbete.

Acum, mie nu-mi rămâne decât să vă urez degustare plăcută, succes la câștigat premiile puse în joc și o sâmbătă așa cum v-o doriți! Și nu am cum să închei fără să spun: „La mulți ani, Leonidas!” și la cât mai multe aniversări frumoase împreună!