Când spun magazin online, mintea mea se duce prima și prima oară la eMAG, pentru că este un magazin cu vechime și, totodată, locul în care intru mai întâi de fiecare dată când trebuie să cumpăr ceva. I-am urmărit încă de pe la începuturile lor și le-am admirat evoluția, cu toate inovațiile aduse și cu toate trendurile impuse în piața online.

Ce-i drept, mi-ar fi plăcut să am oportunitatea, atunci când eram studentă, să lucrez sau măcar să fac un internship într-o companie ca asta. Cum pe atunci nici nu se știa ce e ăla internship, m-am mulțumit să le fiu doar clientă și ambasadoare a mesajelor de interes. Pentru că, uite, eMAG organizează pentru al patrulea an programul Talent Internship, iar eu vă transmit cu interes toate informațiile despre el.

Talent Internship 2017 este un program prin care cei de la eMAG recrutează 25 de interni din București, Craiova și Iași. Practic, 25 de studenți în an terminal sau absolvenți cu profil tehnic, economic și umanist vor fi plătiți să facă internship la ei.

Perioada de recrutare începe astăzi, 8 mai 2017, și se încheie pe 28 mai, urmând ca tinerii selectați să desfășoare programul de internship în perioada iulie-august 2017. Pe lângă faptul că tinerii selectați vor fi plătiți și vor avea acces la o mulțime de informații din interiorul companiei, la sfârșitul programului de internship, cei mai buni dintre ei vor rămâne în marea echipă, ca angajați full-time.

Cei 25 de interni vor face internship într-unul dintre cele nouă departamente propuse de eMAG: Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development și Legal.

Anul trecut, peste 1200 de studenți au aplicat în programul nostru. Pe parcursul internship-ului, cei 25 de interni vor descoperi universul eMAG, vor avea drept mentori specialiști din companie, și vor fi implicați în programe de învățare formală și on the job, care să îi ajute să se dezvolte și să se integreze în echipa eMAG”, a declarat Cristina Șolea, manager de recrutare eMAG.

Dacă vrei să afli mai multe despre programul Talent Internship de la eMAG și să te înscrii pentru unul dintre cele 25 de locuri, dă click aici și urmează-ți visul!

Foto: emag.ro