A trecut o lună de când mi-am anunțat demisia de la radio și încă primesc aceleași reacții de la oameni. Pe de o parte, primesc felicitări pentru curajul de a ieși dintr-un proiect tocmai în momentul în care eram „pe val”. Pe de altă parte, primesc cuvinte de regret de la oameni care deveniseră ascultători fideli și care îmi spun că le e dor de emisiunea mea și de vocea mea la radio.

Însă, mai există o categorie de reacții, de la cei care îmi mulțumesc și acum pentru inspirație. Iar pentru mine tocmai această inspirație contează. Când primesc mesaje de la oameni care îmi spun că i-am inspirat prin decizia mea, bucuria trece dincolo de curajul de a spune „Stop” sau de simpatia pentru ascultătorii fideli. Când știu că am făcut un „Click” în viața unor oameni și că cineva a luat o decizie în funcție de cuvintele mele, de abia atunci trăiesc cea mai frumoasă bucurie rezultată din viața mea de blogger.

La fel se întâmplă cu toate lucrurile despre care scriu pe blog și care influențează deciziile celorlalți. Bucuria de a primi un „Mulțumesc!” de la cititori pentru că au aflat ceva de la mine și le-a fost benefic este imensă.

Însă, bucuria de data aceasta a fost un pic mai specială. Nu a fost doar o carte pe care am citit-o sau un centru de slăbire pe care l-am recomandat. A fost o decizie de viață, o hotărâre care a schimbat nu doar traseul vieții mele, ci și al multora dintre cititorii mei. La fel cum a fost și decizia de a-mi schimba stilul de viață după ce am ieșit din spital, când i-am inspirat pe mulți să își acorde o mai mare atenție lor și sănătății lor.

Am primit mesaje prin care oamenii mi-au spus că au conștientizat, prin intermediul meu, că a venit timpul să facă și ei o schimbare în viața lor. Că intraseră într-un soi de rutină și uitaseră că au puterea de a spune „Stop”. Și că acum au îndrăznit să facă acel pas pentru binele lor și au înțeles că acel „Nu” spus unui proiect în care nu se mai regăseau e un mare „Da” pentru ei și pentru fericirea lor.

Dragilor, mă bucur că pot să vă aduc aceste doze de inspirație și de informații care vă ajută să pășiți pe anumite cărări în drumul vostru spre mai bine. Vă mulțumesc pentru încredere și pentru că mă citiți în fiecare zi! Datorită vouă, primăvara mea e mai frumoasă! Pentru că să fii inspirat e minunat dar, să inspiri e absolut incredibil!

Să aveți și voi o primăvară plină de zâmbete și de inspirație!

Foto: nathanneil.com