Se spune că Mai e Luna Evenimentelor. Cel puțin la Iași. Și de ani de zile, luna asta a fost plină întotdeauna de festivaluri, târguri, conferințe, concerte și tot felul de evenimente menite să aducă oamenii la un loc. Unele, din păcate, nu se mai fac, altele s-au mutat pe alte luni mai libere și au făcut loc fie unora noi, fie altora cu tradiție.

Azi vă fac o listă cu câteva dintre evenimentele la care puteți participa în luna Mai la Iași și vă îndemn să adăugați cu încredere acele evenimente pe care voi le știți și pe care nu le regăsiți mai jos!

4 mai – Vinificat în Iași
4 mai – Desenaton
9 mai – Gusturile se discută & Nu
9 – 11 mai – APIO
9 – 12 mai – Festivalul Teatrelor Independente
10 mai – Crosul companiilor
10 – 12 mai – Folk n Iași
11 mai – Civic Hackaton
11 mai – Workshop de fotografie pentru nou-născuți
12 – 19 mai – Festivalul Poezia la Iași
15 – 19 mai – Târgul de Carte Librex
17 – 19 mai – Rock n Iași
18 mai – Ciclism Dobrovăț
19 mai – Asaltul lupilor
20 mai – Marea degustare de la Iași
24-26 mai – Hangariada, la care vă aștept pe toți cu mare drag, atât în calitate de Ambasador Oficial al festivalului, cât și de om pasionat de evenimente bune.

Nu uitați nici de programul de la sălile de teatru din Iași, la care vă îndemn să mergeți cât mai des și nici la concertele din luna Mai. Chiar aștept să îmi spuneți la ce piese de teatru alegeți să mergeți în luna Mai și ce artiști veți asculta prin Iași luna asta.

Bineînțeles, după Mai ne pregătim de Iunie, când vor avea loc la Iași alte trei evenimente foarte dragi mie: Festivalul Girafelor, Street Delivery și Rocanotherworld, despre care vom povesti la momentul potrivit. Până în Iunie, hai să ne bucurăm de un Mai perfect la Iași, cu evenimente faine care curg unul după altul!

Ei, voi ce evenimente mai recomandați la Iași luna aceasta?