Razboiul cu bunicii

E ceva aparte cu bunicii si nepotii lor. Stiu si eu prea bine cum e, pentru ca am fost rasfatata bunicilor, care imi faceau toate mofturile si, bineinteles, mi se parea ca ei sunt mult mai „cool” decat parintii. Acum, in postura de viitor parinte, ma gandesc cu groaza la momentele in care bunicii vor incerca sa le faca copiilor mei toate mofturile, lucru care ii va transforma in niste mari alintati.

Deja au inceput sa ii cumpere jucarii si se intrec in numarul de cadouri si bani cheltuiti. Si sunt doar in primul trimestru de sarcina. Oare ce va urma dupa ce voi naste?

Sper sa gasesc un set de reguli in timpul petrecut cu bunicii si sa le transmit asta astfel incat sa nu ii supar, sa nu le iau bucuria de a fi bunici. Nu vreau nici sa-mi supar parintii, dar nici sa am copii alintati, care sa nu asculte.

Foto: mirror.co.uk

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+

2 Comments

  • Dacă bunicii tăi vor alinta copiii, atunci ei vor fi cei care vor avea nepoţi alintaţi, nu tu cea care va avea copii alintaţi:)
    Îţi vorbesc din experienţă:)

  • Chiar eram curioasa ce spun alte mamici cu experienta in aceasta privinta. Sper sa fie asa si in cazul meu. De fapt, ce mai, sper sa nu fie alintati deloc! Se poate? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.