În fiecare zi, la radio, avem și o mică rubrică de IT, în care le spunem ascultătorilor despre cele mai noi gadgeturi și aplicații tehnologice. Evident, este rubrica lui Radu, că doar el este responsabil cu selfie-urile în emisiunea noastră. Eu sunt responsabilă cu zecile de întrebări despre subiect, în maniera specifică unei discuții între un bărbat și o femeie. Cei ce ascultă emisiunea noastră știu despre ce vorbesc!

Ei bine, unul dintre cele mai analizate subiecte din rubrica noastră de IT a fost, fără doar și poate, lansarea noului iPhone 7 în lume. Și, ce-i drept, dacă stăm să ne uităm la caracteristicile ultimului iPhone și la ce poate face el, dar și la numărul exorbitant de precomenzi în toată lumea, putem să spunem cu ușurință că vorbim de ,,fenomenul iPhone”. Asaltul celor care își doresc ultimul model iPhone i-au luat prin surprindere până și pe cei de la Apple, care încă se întreabă dacă vor putea onora toate precomenzile cu primele stocuri.

Astăzi, 23 septembrie, este prima zi în care mult-doritele telefoane au fost scoase la vânzare efectivă în România. Vodafone a luat startul și a lansat noile iPhone la ora 00:00, azi-noapte. Și cum nu se putea o lansare fără un concept, cei care au fost în noaptea aceasta la magazinul Vodafone din Centrul Vechi din capitală s-au putut bucura nu doar de cele mai noi modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, ci și de un eveniment tematic, numit ”Black is the new black”.

Ce face acest telefon atât de dorit de toată lumea? Se pare că foarte multe și foarte bine, din moment ce întreg mapamondul stă la coadă, pentru a-l avea. Vă voi împărtăși doar câteva dintre lucrurile care îl fac atât de atractiv pentru atât de mulți oameni, lăsându-vă pe voi să aflați mai multe despre iPhone 7 direct de pe site-ul Vodafone!

Așadar: E rezistent la apă, umezeală și praf, are un buton nou și îmbunătățit de ,,Home”, are o cameră foto de 12 MP, cu stabilizator optic, cameră HD pentru FaceTime, quad-LED, bliț true-tone, zoom optic de 2X și zoom digital de 10X, are cel mai luminos și plin de culoare display de la iPhone, 25% mai multă luminozitate, 3D touch, un procesor de două ori mai puternic decât iPhone 6 și cea mai puternică baterie de până acum. Pentru pasionații de muzică, așa ca mine, care ascultă mai non-stop muzică, iPhone 7 aduce difuzoare stereo, căști wireless și un sistem audio de două ori mai bun decât modelul precedent.

Noul iPhone este compatibil și cu Supernet 4G+, care oferă utilizatorilor viteze mai mari la net, cea mai bună experiență video HD pe mobil, acoperire și securitate mai bune, dar și cea mai extinsă acoperire 4G+ din România. Dar, despre 4G+ am mai vorbit și aici, așa că puteți afla direct de pe blog mai multe informații.

Dacă vreți să fiți și voi posesori de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, mergeți cu încredere la Vodafone și intrați în marea ,,iPhone-izare” mondială! De exemplu, la abonamentul Super RED 89, puteți să vă luați iPhone 7 la 49 de euro sau iPhone 7 Plus la 179 euro. Dar, nu vă mai dau eu cifre și detalii, că sigur le veți primi de la angajații Vodafone. Și până ce mergeți voi să vă luați noul iPhone, eu rămân să observ fenomenul, care merită din plin un studiu de caz!

Foto: apple.com