Acum mulți ani, l-am întâlnit pe Chinezu. La început doar online, că doar ăsta e drumul firesc al lucrurilor în blogging, mai ales între bloggerii din orașe diferite. Apoi ne-am cunoscut și față în față, când a venit cu diverse evenimente pe aici, iar de acolo lucrurile au decurs într-un soi de comunicare online. Eu îi admiram vocal campaniile de la București, iar el îmi urmărea în tăcere campaniile cu bloggerii ieșeni. Jumătatea ardeleancă din mine n-are cum să nu îndrăgească un ardelean cu principii atât de faine de familie și business, așa că i-am promovat cu drag de fiecare dată toate acțiunile online și offline și prin dulcele târg al Ieșilor.

Și după mulți ani de zile se gândește Chinezu la o chestie: să deschidă filială Kooperativa 2.0 la Iași, iar eu să mă ocup de ea. Întâmplarea face ca fix în perioada în care voia Chinezu să îmi scrie și să îmi propună toată treaba asta, eu să îi trimit un e-mail despre cu totul altceva, e-mail care se pare că l-a convins și mai mult că e musai să își dea filiala moldovenească pe mâna mea. Și uite așa am bătut palma și ne-am apucat de treabă serioasă în ale blogosferei ieșene!

Ce vom face? Multe și frumoase, evident! Și lucrăm chiar acum la asta! Vrem să facem mediul de business local să înțeleagă influența pe care o au bloggerii în promovarea produselor și serviciilor, avantajele firmelor de a lucra cu bloggerii și, totodată, să ducem blogosfera ieșeană la un alt nivel. Să punem în valoare bloggerii ieșeni la nivel național și să consolidăm relația dintre blogosfera ieșeană și companii.

Dar, îți vom povesti despre toate cele la momentul porivit. Până atunci, strângem laolaltă toți bloggerii din Iași care vor să se implice activ în campaniile noastre. Așadar, dacă vrei să faci și tu parte din campaniile Kooperativa 2.0 și Blogal Initiative de la Iași, completează frumos acest formular. Din aprilie, îți batem la ușă! La ușa blogului, evident!

Dacă ai alte propuneri, sugestii, întrebări sau dacă reprezinți o companie care își dorește să implementeze campanii cu bloggerii din Iași, scrie-mi pe adresa [email protected] și punem țara la cale!

Foto: fb.com/kooperativa.ro